We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Strup za podgane

by U.Z.O. (Uho za Oko)

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
Intro 01:07
2.
3.
4.
Chiron 03:25
5.
Spectroscopy 05:15
6.
The Vow 04:37
7.
Scarecrow 05:16
8.
Outro 01:32

about

Strup za podgane je pretežno nojzerska stvaritev z metafor polnimi besedili, ki orisujejo osebne miselne tokove, pozivajo družbo k premiku in uporu, obujajo zgodovinske motive revolucije v umetnosti in naslavljajo mitološke heroje ter vzpodbujajo ljudi k razmisleku o smiselnih premikih v funkcioniranju družbe in države. Sestavljajo ga mistični napevi, pomešani s hladnimi vesoljskimi inserti, ki uglasbljujejo nehoteno in neogibno povezovanje svetov posameznih oseb v skupen svet, celoto – družbo, družbeno enoto. Album z visoko mero družbene kritičnosti zatira nizkotne frekvence in na človeško duhovnost deluje katarzično. Zbistri vaše misli in vas navdihuje z inovativnostjo. Ko predvajate Strup za podgane, vsi škodljivci nemudoma pocrkajo. Uporaba je priporočljiva in zaželena v vsakem gospodinjstvu. Ukvarja se z galaktično introspekcijo, razčlembo spektroskopije ter iskanjem boga v obstoju in smislu. Za sledove kakršnihkoli izvenzemljanskih signalov, ki so se morebiti ujeli v zvočni zapis tega izdelka, zasedba ne odgovarja.

With special Thanks to Radio Študent.
Mastered by: Jure Anžiček - 08080


CDji z draguljskimi škatlicami bodo na voljo na Tresku #10 in prek benda tulele >>> uhozaoko.bandcamp.com/album/strup-za-podgane.
Support the artists!

credits

released February 28, 2019

SOP085

license

all rights reserved

tags

about

ŠOP Records Ljubljana, Slovenia

Slovenian underground DIY label, known also as Š.O.P. Records.
For complete discography visit label's website below.

contact / help

Contact ŠOP Records

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Report this album or account

If you like Strup za podgane, you may also like: